Custom By Bobux

Varje barns dröm, att få färglägga sina egna skor! Var med och tävla om fina priser på @bobuxshoes genom att använda hashtag #custombybobux

Låt ditt barn uttrycka sin egen kreativitet på ett lekfullt sätt! Custom By Bobux är en sneaker som är tillverkad i ett specialläder som gör att den går att färglägga. Och när man vill byta utseende så är det bara att tvätta bort med vatten och börja om!

Denna modell ingår exklusivt i vårt Kids + sortiment och under en begränsad tid. Skorna säljs även av Barnskospecialisten i Stockholm och Shoe Me Gold i Höganäs.

 

the Bobux Story

Bobux har sitt ursprung på Nya Zeeland. Det mytiska "Sagan om ringen" landet på andra sidan jorden. Och att vara och leva som ett med naturen ligger i Nya Zeeländernas sinnelag. Att kunna gå barfota under den långa sommaren. Att hitta på äventyr både som barn och vuxen.

1991 tillverkade Chris Bennett det första paret Bobux tofflor till sin dotter Chloe i familjens garage. Och på den vägen är det. Sedan dess har företaget vuxit och tofflorna har blivit omåttligt populära världen över. Säg det barn som inte har haft ett par Bobux på fötterna? 

Numera tillverkar Bobux även barnskor för utomhusbruk. Men med samma filosofi som förut, vaje par Bobuxskor skall vara det bästa alternativet för växande fötter!

 

Stage not age

Storleken på Bobuxskorna följer barnets utvecklingsstadie och vi har därför valt att dela in skorna efter "stage not age".

  • Bobuxtofflor (storlek nb - 5XL vilket motsvarar 1 mån - 6 år)
    Det naturliga valet när barnet behöver en innesko. Den perfekta skon för dagis eller förskola!

  • Lära-gå skor (storlek 18-22)  
    Denna kategori passar barn som håller på att lära sig krypa och gå.

 

 

  • I-walk (storlek 22-26)

När barnet växer från att vara bebis till ett småbarn blir det mer sugen på att ge sig ut på egna äventyr. Behoven förändras och barn i det här stadiet börjar hoppa, springa och röra sig obehindrat utan stöd.

  • Kid + (storlek 27-33)

När barnen börjar springa dröjer det inte länge förrän de klättrar, sparkar boll och är aktiva på ett nytt sätt.